Comith wishes you
a merry Christmas
and a happy new year

Wat voorspelt 2024 voor jou?

Steenbok

22 december
-
20 januari

Waterman

22 januari
-
20 Januari

Vissen

19 februari
-
20 maart

Ram

21 maart
-
20 april

Stier

21 april
-
21 mei

Tweeling

22 mei
-
21 juni

Kreeft

22 juni
-
22 juli

Leeuw

23 juli
-
23 augustus

Maagd

24 augustus
-
23 september

Weegschaal

24 september
-
23 oktober

Schorpioen

24 oktober
-
22 november

Boogschutter

23 november
-
21 december
+

Steenbok

22 december
-
20 januari

Liefde: Je bent niet koppig. Je weet gewoon wat je wil. En als je weet wat je wil, slaat de vonk over. Ook in 2024 val je als één blok voor concepten die verleiden. Stel je hier voor open, dan heeft het nieuwe jaar sowieso nog enkele verrassingen in petto.

Gezondheid: Bewegen is goed voor je toekomst. Blijf weg van platgetreden paden. Durf veranderen van tactiek. Kies bijvoorbeeld niet altijd voor sprints, maar waag je ook eens aan een marathon. En je zal zien dat je er op lange termijn van blijft profiteren.

Werk: Als steenbok kan je wel wat verzetten. 2024 kondigt zich monumentaal aan, met een jaar vol activiteiten om op in te haken. Denk aan twee verkiezingen, een EK Voetbal, de Tour met Remco, Rock Werchter met Dua Lipa, de Olympische Spelen, Tomorrowland… De communicatiekansen liggen voor het grijpen.

Waterman

22 januari
-
20 Januari

Liefde: In de liefde moet het af en toe een beetje nat zijn. Als waterman weet je als geen ander hoe je zorgt voor het nodige vocht: tranen van geluk, tranen van ontroering, zweten van de inspanning. Met onze communicatie verken je dit jaar elke emotie.

Gezondheid: Voldoende hydrateren met frisse ideeën houdt je marketing gezond. Laat dus ruimte voor die nieuwigheden. Probeer, leer en stuur bij. En boor nieuwe middelen aan om je communicatie verder op te frissen.

Werk: Water vindt altijd een weg. Een waterman dus ook. Daag je teams en partners creatief uit en hang het mantra van Adidas boven je bureau: impossible is nothing. Waar een wil is, is een weg.

Vissen

19 februari
-
20 maart

Liefde: Ook in 2024 voel je je als een vis in het water op marketingvlak. De liefde voor concepten ligt er gewoon voor het grijpen. En zijn er kapers op de kust, dan is Comith nog altijd je veilige haven. Een partner die je kent en weet wat je nodig hebt om gelukkig te zijn.

Gezondheid: Vinnig. Dat is je kracht dit jaar. Snel schakelen in een omgeving die snel verandert. Zo blijf je gezond als bedrijf en blijf je voorop. Want wie achterop drijft, zou op termijn wel eens kunnen verdrinken. Onze goeie ideeën zijn dan je reddingsboei.

Werk: Misschien moet je dit jaar wat watertjes doorzwemmen om te geraken waar je wil geraken. Dat geeft niet zolang je niet opgeeft. Kom eerst op adem en ga dan weer met een volle vaart vooruit. Je natuurlijke empathie en creativiteit én de juiste partners helpen je om je professionele dromen te realiseren.

Ram

21 maart
-
20 april

Liefde: Je doet je sterrenbeeld alle eer aan. Met de hoorns vooruit grijp je alles wat je wil. Je consumeert gulzig waar je je oog op laat vallen. Ook in 2024 is dat niet anders. Aan ons om de creatieve cupido los te laten en de vonk op jou te laten overslaan.

Gezondheid: In beweging zijn, inspiratie opsnuiven… het geeft je energie. Nieuwe ideeën houden je mentaal scherp. Het vertaalt zich in een gezonde samenwerking dit jaar. Met plaats om te luisteren, elkaar uit te dagen en – wie weet – grenzen te verleggen.

Werk: Als je één ding wil vermijden, is het wel om op ramkoers te liggen met wie dan ook. Je zelfzekerheid compenseer je met een zachte aanpak. Je wil overleg, argumenten en oplossingen op professioneel vlak. Alleen aan excuses heb je een grondige hekel en dat mag je – terecht – laten merken.

Stier

21 april
-
21 mei

Liefde: Rood is de kleur van de liefde. Een kleur die op jou een enorme aantrekkingskracht heeft. Ook in 2024 voel je je aangetrokken tot felle campagnes in een elegante verpakking. Je zal gegarandeerd meer dan eens olé! roepen.

Gezondheid: Spieren moet je soigneren. Daarom kies je zoals elk jaar voor krachtige communicatie met al even sterke boodschappen. Die houden je merk in topvorm. En dat is op lange termijn goed voor de gezondheid van je bedrijf.

Werk: Als jij werk ziet, komt de stoom uit je neusgaten. Jij wil er altijd voor gaan, en ook dit jaar ben je klaar om er elke dag een lap op te geven. De toreadors van Comith gidsen je elegant door alle communicatieprojecten.

Tweeling

22 mei
-
21 juni

Liefde: Steek dit jaar dubbel zoveel liefde in je communicatie. Je klanten merken dat en zullen er dubbel zoveel plezier aan beleven. En mooi meegenomen: het levert je op lange termijn sowieso een goeie relatie met je klanten op, zónder houdbaarheidsdatum.

Gezondheid: Tweeling? Dan heb je twee paar ogen en dus voldoende controle om te zorgen dat je merk in topvorm blijft. En als dat niet zo is, heb je nog twee paar handen om er iets aan te doen. Samen met onze experts.

Werk: Een jaar vliegt voorbij. En dat is goed, want als tweeling heb je graag dat de zaken vooruitgaan. Probeer daarom niet te lang te twijfelen, maar hak knopen door. Wat je gevoel zegt, klopt meestal.

Kreeft

22 juni
-
22 juli

Liefde: Als jij je scharen gebruikt, gebruik je ze wijs. Niet om in budgetten te knippen, maar om goeie ideeën nooit meer los te laten. En die krijg je dit jaar in overvloed: ideeën waar je het warm van krijgt en soms zelfs een beetje rood bij aanloopt. Dat zijn namelijk de beste.

Gezondheid: Wat hebben scharen en je geest gemeen? Scherp zijn ze het beste. Ook dit jaar moet je blijven sporten. Het verzet je gedachten, houdt je geest in topvorm en zorgt dat je bij momenten een extra effort kan doen.

Werk: Kreeften zijn gehecht aan een veilige thuis. Comith is zo’n warm zoetwaterbad waarin je maximaal gedijt. Je hecht dit jaar dan ook extra veel belang aan vriendelijkheid, empathie en links en rechts een grapje.

Leeuw

23 juli
-
23 augustus

Liefde: Als koning van het dierenrijk weet je normaal wel wat over het liefdesspel. Maar in 2024 bezorgt onze liefde voor je merk je een vipzitje in een rollercoaster van emoties. Je geniet van een cocktail van spanning, excitement en creativiteit. Zin in?

Gezondheid: Een gezonde leeuw vraagt om een dagelijkse dosis proteïnen. Niet in pilvorm, maar in krachtige communicatie. Wij leggen voor jou een stevige basis waarop je de rest van het jaar kan bouwen.

Werk: Begin die manen maar al te föhnen, want op carrièregebied sta je elke dag in de spotlights. En je hebt geluk: dit jaar betekent dat een dag langer shinen. Je leiderschap in combinatie met onze creativiteit zorgt dat alle ogen op jou gericht zijn.

Maagd

24 augustus
-
23 september

Liefde: Je bent een maagd, en dat siert je. Het betekent dat jij in de liefde doordacht te werk gaat en niet consumeert om te consumeren. Daarom laat je in 2024 niet verleiden door het eerste het beste idee. Je legt de lat terecht hoog voor je partners. En wij springen er maar al te graag over.

Gezondheid: Ook de liefde van de maagd gaat door de maag. Wij stillen je honger met slimme en bewuste concepten. Communicatie die je merk gezond houdt en waar jij de vruchten van plukt. Kies ook zelf voor een bewust eetpatroon. Zo hou je je geest scherp en kan je ons werk met een laatste kritische blik helemaal op smaak brengen.

Werk: Je scherpe geest straalt dit jaar ook af op je harde werk. Je hebt aandacht voor detail, nieuwe kansen en projecten. En die staan quasi garant voor groei. Het is belangrijk om selectief te blijven en te kiezen voor wat op lange termijn écht weerklank vindt bij je klanten.

Weegschaal

24 september
-
23 oktober

Liefde: Afwegen. Dat is wat je meestal doet in de liefde. Maar wil je echt als een blok voor iets vallen, probeer dan eens de controle los te laten. Ga niet voor het verwachte, maar kies het onverwachte. Je zal zien dat liefde op het eerste gezicht nog altijd bestaat.

Gezondheid: Weegschaal en gezondheid in één zin, dat lezen we niet zo graag. Vertrouw in 2024 nog meer op je buikgevoel. Lekker conceptje? Go for it. Ergens geen zin in? Fair enough. Je bent baas over de gezondheid van je merk en hoeft in principe aan niemand verantwoording af te leggen.

Werk: De balans helt dit jaar over naar fijne samenwerkingen en nieuwe projecten. Daar haal je op professioneel vlak veel energie uit. En die energie komt van pas om je creatieve goesting en knaldrang onder controle te houden in 2024.

Schorpioen

24 oktober
-
22 november

Liefde: Met schorpioenen is zowat alles intens. En daar houden we van. Behoud die intensiteit ook in 2024. Ga voor campagnes die mensen op de juiste manier raken. Vermijd one-offs en focus op een langdurige relatie met je klanten.

Gezondheid: Je stopt je soms weg, maar dat hoeft helemaal niet. In 2024 laat jij zien waarom je gezien mag worden. Je denkt snel en zet de gezondheid van je merk elke dag op de eerste plaats.

Werk: Neen, schorpioenen geven nooit op. Ook dit jaar loven mensen je om je gedrevenheid en doorzetting. Zo’n mensen wil je als partner. We weten wat we aan je hebben en krijgen – als we ons best doen – ook veel van je terug.

Boogschutter

23 november
-
21 december

Liefde: Je weet het als geen ander: niet geschoten, is altijd mis. In 2024 heb je maar één motto: ik schiet raak voor mijn zaak. Je kiest je doel en gaat voor dat doel. Niet één keer, maar elke keer.

Gezondheid: Je bent een jager. Je gaat niet naar huis voor je met een trofee kan thuiskomen. In 2024 wil je je honger naar avontuur stillen met nieuwe concepten en uitdagingen. Durf je partners uitdagen en durf van tactiek te veranderen zonder je strategie te verloochenen.

Werk: Zelfs de beste schutters schieten al eens mis. Laat je op professioneel vlak niet ontmoedigen door een misser. Win advies in, stel je doelen bij en vertrouw op je natuurlijke talent als communicator en op de kracht van onze storytellers.