Skeyes

20 jaar Belgocontrol gevierd met een betoverende rebranding naar Skeyes – ‘Nice to guide you’!

Belgocontrol stond voor een buitengewone uitdaging: een vernieuwd imago om zich te verbinden met alle betrokken partijen en voorbereid te zijn op de toekomst. Met de duidelijke aanpak van Comith, het full-service communicatiebureau, werd de essentie van Belgocontrol herleid tot de nieuwe naam ‘Skeyes’. Het krachtige logo en de verfrissende huisstijl weerspiegelen niet alleen het luchtruim en de luchtverkeersleiders, maar ook de focus op mensen en ontmoetingen.

De rebranding was een participatieve reis voor het hele bedrijf, waarin iedereen werd betrokken bij het creëren van het nieuwe merk. Het resultaat was verbluffend – Skeyes is nu een betere weerspiegeling van de medewerkers, het bedrijf en de service die ze bieden. Flexibel en toekomstgericht, maar altijd trouw aan hun kernwaarden.

Vandaag viert Skeyes niet alleen meer dan twintig jaar succes, maar ook een nieuw tijdperk van inspiratie en innovatie. ‘Nice to guide you’ – een merk dat resoneert met hun publiek en hen naar een stralende toekomst in de luchtvaartindustrie begeleidt.”

“Als communicatiebureau zijn we trots op het samenbrengen van Skeyes’ DNA en visie in hun frisse nieuwe logo.”