Protect

Als verzekeraar gespecialiseerd in de beroepsaansprakelijkheid van architecten en ingenieurs heeft Protect heel wat aan het hoofd. Ze willen zich kunnen focussen op datgene waar ze écht goed in zij n: 6.500 architecten en andere bouwprofessionals beschermen, ondersteunen, adviseren en ontzorgen. Ze zetten alsmaar meer in op klantbeleving. Enerzijds met interessante verzekeringsoplossingen op maat, anderzijds met een handige online administratietool. Uiteraard altijd met 100% persoonlijke service. Gestroomlijnde communicatielijnen en -processen kunnen daarbij niet ontbreken. Het leek Protect dan ook een goed idee om hun dagelijkse communicatie uit te besteden. Een slimme zet. Comith vult vandaag het Protect-team aan met enkele creatieve experten.

Indien nodig neemt Comith het communicatieverhaal volledig uit handen. Tijdelijk, of zoals bij Protect op langere termijn. Aan de hand van een vooraf opgesteld en tailormade communicatieplan nemen we onder andere de nieuwsbrieven voor onze rekening. Vanaf de eerste letter tot en met de opmaak, de vertaling en de klik op de button om te verzenden.

Comith biedt een brede waaier aan diensten om met glasheldere communicatie bedrijven zoals Protect sterker te maken. Noem ons gerust een totaalontzorger. In het geval van Protect staan we in voor de opvolging van bulletins, net als voor jaarrapporten, direct mailings, webinars, rapporteringen, sociale media, … tot zelfs de organisatie van zitdagen en events.

“ Je kan niet overal goed in zijn, daarom outsource je best de zaken waarin je geen expert bent. Communicatie is daar zo eentje van”