Terug

Mister Minit

In 1957 waren ze nog die efficiënte herstellingsdienst voor enkel schoenhakken, vandaag is MISTER MINIT Europese marktleider in het aanbieden van snelle diensten aan klanten. Denk daarbij niet alleen aan het herstellen van schoenen of het bij maken van sleutels. Sinds de jaren 80 hoort daar ook drukwerk bij. Een service die enkele jaren geleden volledig geautomatiseerd werd dankzij Comith.

Het concept is simpel. De klant wil een professioneel gedrukt visitekaartje, eventueel aangevuld met bijpassende briefhoofden en enveloppen.

Comith ontwikkelde hiervoor een webbased applicatie waarin de shopverantwoordelijke kan grasduinen tussen de verschillende templates, om ze daarna te personaliseren én te bestellen. Een workflow die we verder aanvullen met services als het drukken en afwerken van de bestelde producten. Ook de logistieke afhandeling nemen we voor onze rekening: wij leveren binnen de twee werkdagen aan het MISTER MINIT-hoofdkantoor in Erembodegem. Van daaruit worden de bestellingen verder verdeeld naar de shops in België, Luxemburg, Frankrijk en Zwitserland.

De vraag? MISTER MINIT-shops in vier landen op zo’n efficiënt mogelijke manier voorzien van kwaliteitsvol drukwerk. Het antwoord: een uitgekiende W2P-applicatie waarmee de shopmedewerkers zelf aan de slag kunnen om de drukopdrachten binnen tijdskader en budget uit te voeren. Wij zijn doeners, maar we blijven altijd nadenken. Samen met onze klant. Op zoek naar een proces dat werkt én blijft werken. Een tactiek die MISTER MINIT al geruime tijd op prijs weet te stellen.

“Dé succesingrediënten van deze jarenlange samenwerking? Drukwerk van onberispelijke kwaliteit gecombineerd met een doorgedreven automatisering.”