G4S

Als toonaangevend bedrijf in de bewaking- en beveiligingssector is G4S Secure Solutions één van de grootste werkgevers ter wereld. Voor hun klanten zijn ze constant op zoek naar flexibele bewakingsagenten met een goede talenkennis en de juiste people skills. Al lijkt het niet zo eenvoudig om alle plaatsen in te vullen. Zitten ze strop?
Dan komt Comith in actie. Wij gidsen hen in deze moderne tijden doorheen het arsenaal aan online rekruteringskanalen, uiteraard gewapend met een doordachte strategie.

We zoeken uit waar potentiële bewakingsagenten zich bevinden en tonen de vacatures op het juiste moment, met de juiste boodschap. Resultaat? Een maximale responsgraad. We horen je denken: voor werkgerelateerde zaken is er LinkedIn. Klopt. Maar niet helemaal. LinkedIn richt zich voornamelijk op hoger opgeleiden. Niet meteen het profiel dat G4S Secure Solutions op het oog had bij deze online rekruteringscampagnes. Comith ging dan ook op zoek naar de juiste M/V op de plek waar die zijn/haar tijd besteedt: Facebook.

De effecten van een socialmediacampagne zijn perfect meetbaar. Hoeveel sollicitanten heeft de campagne opgeleverd? Hoeveel mensen hebben ze zien voorbijkomen?
Hoeveel hebben erop geklikt? Informatie waarmee we onze strategie voortdurend op punt stellen. Op zoek naar een specifiek profiel via sociale media?
Kies dan het juiste medium.

“Werven en rekruteren via sociale media is meer dan alleen een vacature online zetten.”