EF-Academy

EF-Academy is een bijzonder opleidingscentrum voor jonge voetballers van U8 tot U18 en ambitieuze trainers. Wat EF-Academy uniek maakt, is de inspirerende methodologie en filosofie van Emilio Ferrera, een voetbalicoon met een passie voor talentontwikkeling.

Comith heeft enkele brainstormsessies met Emilio Ferrera georganiseerd om zijn visie en strategie te begrijpen. Deze samenwerking heeft de basis gelegd voor de uitbouw van EF-Academy. Van de naam tot het logo, elk aspect is doordrenkt met de expertise en volgens zijn passie voor voetbal en talentontwikkeling. De naam straalt de efficiëntie en effectiviteit uit.

Daarnaast heeft Comith een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website gecreëerd, hun sociale mediakanalen opgezet, zorgen we voor actiefotografie en sterke copy waarin alle unieke aspecten van EF-Academy tot uiting komen.

Dankzij de samenwerking met Comith heeft EF-Academy zich ontwikkeld tot een uniek opleidingscentrum voor voetballers en trainers. De visie en methodologie van Emilio Ferrera hebben geresulteerd in een inspirerende plek waar talentontwikkeling centraal staat.

EF-Academy – EF-Academy

“Comith, une collaboration inspirante. Leur créativité et vision ont transformé Ef Academy en une plateforme unique pour le développement des talents. Ensemble, nous façonnons un avenir où les jeunes footballeurs et entraîneurs brillent sur le terrain.” – Emilio Ferrera