Terug

Controverse

Controverse is één en al harmoniërende tegenstelling, waarin onze passie voor ‘vers’ centraal staat. Hoogstaand én toegankelijk, authentiek én hedendaags. Een echte smaaksmederij waar we ruwe grondstof van bij ons (vergeten groenten, vlees van geselecteerde rassen, …) omvormen tot een geweldig gerecht. Iedereen in het team heeft een food crush met grote cru. En dat proeft u. Controverse is een restaurant voor ondernemers, vrienden en gezinnen die houden van puur karakterfood.

Comith speelde een sleutelrol bij de geboorte van Controverse door de naam en baseline te bedenken. De naam weerspiegelt de essentie van het restaurant – een unieke plek waar harmonieus contrasterende smaken en kwaliteiten samenkomen. De baseline “Puur karakterfood” vat perfect samen wat Controverse biedt: eerlijk, authentiek en heerlijk eten met een uitgesproken karakter.

Controverse is nu de ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar een culinaire ervaring die de zintuigen prikkelt en een blijvende indruk achterlaat. Met Comith aan hun zijde heeft Controverse een sterke start gemaakt en staat het klaar om een unieke en geliefde culinaire bestemming te worden.