COCA-COLA

Coca-Cola European Partners is ‘s werelds grootste onafhankelijke bottelaar van het iconische Coca-Cola uiteraard, maar ook van Fanta, Sprite, Nalu, nieuwkomers zoals Finley en Fuze Tea, Chaudfontaine en nieuwe merken zoals een plantaardig merk Adez, het biologisch merk Honest Tea…

Een bruisend team van salesverantwoordelijken trekt er elke dag op uit om horecazaken, eventorganisatoren of de food-to-go markt te overtuigen om Coca-Cola & co. op het menu te zetten. Om hen helemaal over de streep te trekken, bieden ze hen aan die menukaart zelf te ontwerpen én te laten drukken. De salesverantwoordelijken gaan uiteraard niet zelf aan de slag met opmaakprogramma’s. Comith ontwikkelde hiervoor een gebruiksvriendelijke webapplicatie met meer dan 600 actieve templates voor menukaarten, leaflets, posters, … die telkens toegespitst zij n op een specifiek horecamodel.

Coca-Cola wilde de juiste content, op de juiste plaats en op het juiste moment. Comith zorgde voor het juiste antwoord op die vraag, en dat al meer dan tien jaar. Dat een klant als Coca-Cola ons al jarenlang beloont met hun vertrouwen, is voor ons het grootste compliment Wij zorgen voor de webapplicatie, de templates, maar ook voor de feilloze en kostenefficiënte opvolging éénmaal de goed voor druk is gegeven. Binnen de vier werkdagen is een menukaart, leaflet, folder, tafelstaander, poster,…, in de juiste oplage gedrukt én geleverd op het afgesproken adres.

“Coca-Cola bestelt à la carte. Wij ontwikkelden de webapplicatie waarin de Coca-Cola medewerkers zelf voor de opmaak zorgen. Eens de menukaarten klaar staan voor productie komen wij opnieuw in actie voor het drukwerk en de logistieke afhandeling.”