AGILITAS

Snelheid en kwaliteit, elke dag weer. Zo profileert HR-dienstverlener Agilitas Group zich op de markt. Een manier van werken die ze graag doortrekken tot in het drukwerk voor hun merken Agilitas, Amplo en Ascento.

We kwamen met een 3-in-1-oplossing op de proppen. Comith ontwikkelde zowel een website oftewel een platform dat informeert over de brand guidelines, als een webportaal dat de volledige informatie- en communicatietoestroom bijhoudt en vergemakkelijkt.

De applicatie is gevuld met tal van templates waarmee de Agilitas-medewerkers zelf aan de slag kunnen om brochures, flyers, affiches, businesskaartjes, … te creëren. Bovendien kunnen ze in deze webshop hun winkelwagentje vullen met het gewenste aantal exemplaren van de opgemaakte documenten of ander marketingmateriaal.

Klanten hebben graag zelf de touwtjes in handen. Met een op maat gemaakt webportaal als dit bevindt alle communicatie en informatie zich op één plek. Grafische vormgeving, copy, digital, … of productie: een duidelijke workflow geeft aan welke taken zij voor hun rekening nemen en wanneer wij het opnieuw van hen overnemen. Komt er een order binnen via het webportaal? Dan wordt deze automatisch verwerkt in het systeem en wordt de orderafhandeling aangestuurd. Comith weet perfect wanneer wat moet gedrukt worden. Ook de voorraad van het promotiemateriaal wordt bij Comith gestockeerd en op vraag toegestuurd.

“In zee gaan met elkaar doe je niet zomaar. Agilitas en Comith willen allebei hetzelfde: ervoor gaan met z’n allen en voor de volle 100%. Snelheid en kwaliteit gaan daarbij hand in hand.”