Hamburger icon
logo Comith
Contact

Onze awards
zijn onze gelukkige klanten

Maeskes Roem

Waaw, eerste boekjes toegekomen: Ongelofelijk tof!!!!!

Daikin Turkey

I would like to say thank you to them and all background people of comith!

Sick

Kan enkel maar tevreden zijn 😉

Elano Animal Health Belgium

De perfecte service!

BeWee

… immers heel goede samenwerking met jullie – kijk uit dat Charlotte terug is uit vakantie om draad terug op te pikken.

Storopack

Een geslaagd project. Bedankt aan iedereen !

Axa Belgium

Dank je wel aan de collega’s voor de inzet en flexibiliteit het voorbije jaar. Wordt zeker geapprecieerd!

SBE

De bundeltjes zijn hier toegekomen, ze zien er PRACHTIG uit! Merci weeral voor de superservice!

Kom op tegen Kanker

Ik heb even uitgebreid de tijd genomen om door de bestelsite te gaan; knap werk hoor! Ik vind het een plezier om op een laagdrempelige manier een bestelling te plaatsen, niets complex aan. Nogmaals, top werk! Heel blij mee!

Elanco Animal Health Belgium

Mijn felicitaties aan Ludwig (en alle andere betrokken medewerkers) voor deze uitzonderlijk moeizaam verlopen opdracht langs onze kant en de geleverde flexibiliteit en geduld langs jullie zijde. Bedankt voor de goede opvolging. Echt top!

De valier

Dank je wel voor de snelle en fijne samenwerking!

Talent in Motion

Na onze werksessies hebben we heel veel positieve reacties gekregen van de deelnemers. Iedereen vond deze denkoefening interessant en waren blij mee te kunnen participeren. Bedankt voor jullie goede voorbereiding en het faciliteren. Super goed gedaan! We kijken al uit naar het resultaat.

Daikin Germany

It was everything perfect!

Axa Belgium

Heel blij van de samenwerking met jullie !

Protect

Dank jullie wel voor de  enorme professionaliteit en inzet. Ik waardeer het echt enorm. Onze communicatie omtrent het website project voorloopt zeer goed.

Menarini

Dank je wel hiervoor... dit is ook de reden waarom ik al jaren klant(je) ben bij jullie: ik mag steeds op jullie rekenen!

SBE

De stickers zien er prachtig uit! Onze complimentendag is nu al een succes!

BeWee

Heel goede interpretatie van de noden en een heel praktijkgerichte oplossing – professioneel!

B-close

De beurs was zeer goed. Ook veel positieve commentaren gekregen over onze stand en de stoppingpower.

De valier & Havinet

Ik wil jullie laten weten dat we bijzonder mooie reacties krijgen over ons nieuwe logo.  Zowel over de krachtige symboliek van het boompje als de slogan en de kleuren maar in het zwart ook sereen sterk. Ik wist al dat jullie sterk werk leveren en mijn collega’s hebben dat nu ook ervaren. Bedankt! Het maakt de overgang en de start van Havinet alleen maar aangenamer. Bedankt om voor jullie knappe prestatie!

Rendapart

De samenwerking tussen Charlotte en mij verloopt zoals ik had gehoopt. Professioneel, flexibel. En met de nodige kwaliteit bij iedere opdracht

Apollo Tyres

Heel fijn samenwerken, snel en efficiënt.

Daikin Turkey

It is a pleasure to work with Comith  for me.  It is a group who has working discipline. We always get our translations in time, if we have an urgent support we also have your support in time.  I think, your internal planning process is very good.  - Daikin Turkey

Crelan

Allereerst wil ik je hartelijk en oprecht bedanken voor de snelle afhandeling van dit dossier! De aangetekende brieven zijn in orde en worden vanmiddag op de post gedaan. Nogmaals duizendmaal dank voor je goede zorgen. Ik ben echt blij met onze samenwerking en de altijd kwalitatieve service die jullie bieden!