B-CLOSE

Event

Na 50 jaar closer than ever

B-CLOSE is een Belgische specialist in verkoop en verhuur van heftrucks en magazijntrucks. Het bedrijf wil vooral dicht bij zijn klanten staan met een hoog servicelevel. De voorbije jaren kwam er een nieuwe vestiging bij in Namen, was er een overname in Sint-Truiden en verhuisde het hoofdkantoor naar Mechelen. Met nu vier vestigingen in België bevinden ze zich letterlijk dichter bij de klant dan ooit.

Personeelsevent

In 2022 bestaat het bedrijf 50 jaar. Na de recente veranderingen het ideale moment om medewerkers en klanten nog eens bij elkaar te brengen. Comith organiseerde een personeelsevent in de buurt van de nieuwe bedrijfsgebouwen in Mechelen. Voor het eerst sinds lang verzamelde B-CLOSE daar de hele vloot van bijna 100 bedrijfsvoertuigen op één parkeerterrein. We lieten het memorabele moment vastleggen met een drone. Een indrukwekkend plaatje …

Na 50 jaar closer than ever

Intralogistieke beurs

Maar het hoofdevent van de festiviteiten was toch de intralogistieke beurs met aansluitend netwerkmoment voor alle klanten. Ruim 30 partners lieten de bezoekers kennismaken met hun recentste producten en diensten in de nieuwe bedrijfsgebouwen van B-CLOSE in Namen. Ook hier stond Comith in voor de logistieke organisatie en alle printcommunicatie.

Nieuwe website

Tegelijk stelde B-CLOSE zijn compleet vernieuwde website voor aan het publiek, developed by Comith, inclusief webshop. De site tilt de uitstraling van het bedrijf naar een hoger level en onderlijnt de enorme evolutie die B-CLOSE de voorbije jaren heeft doorgemaakt. Op naar de volgende 50 jaar.