main

Zappen door jaarverslag Haviland

animation_scrool_800px

Intercommunale Haviland, dat de sociale, economische en ecologische ontwikkeling van het arrondissement Halle-Vilvoorde bevordert, brengt jaarlijks verslag uit van zijn activiteiten. De organisatie draagt de waarden ‘verantwoordelijkheid’, ‘samenwerking’, ‘vertrouwen’ en ‘innovatie’ uit, en dat wilden ze ook graag weerspiegeld zien in hun jaarverslag.

Comith had met de communicatie voor intercommunale Intradura al ervaring in dit segment. We kregen het vertrouwen om het jaarverslag van Haviland in een nieuw jasje te stoppen – zowel grafisch als op het vlak van structuur en digitalisering. Het jaarverslag is enkel als pdf uitgebracht.

We creëerden een nieuwe indeling en maakten de inhoudstafel ‘navigeerbaar’, door volop gebruik te maken van iconen. Zo kan je via quick links snel naar de onderdelen van jouw keuze zappen.
We voegden ook extra beeldmateriaal toe, om het relaas van de activiteiten levendig over te brengen naar de lezer.

Jaarverslag-cover-mock-up-800px

Mock-up-pages-800px