main

Rebranding t-groep naar Agilitas Group

Agilitas staat voor wendbaar werken

_COM2472

‘T’ staat voor talent, was lange tijd de slogan van hr-serviceprovider t-groep. Maar de arbeidsmarkt evolueert natuurlijk. Vandaag is wendbaar werk – en wendbare medewerkers – belangrijker dan ooit. Daarom koos t-groep voor een rebranding. De nieuwe groep heet toepasselijk Agilitas Group.

_COM2362

Dat betekent uiteraard ook een stevige update van alle communicatiemateriaal: nieuwe tone of voice, nieuwe bedrijfskleuren, nieuwe beeldtaal. Comith ontwierp een volledig nieuwe corporate brochure en begeleidde Agilitas als DTP-partner om briefpapier,business cards, flyers, brochures, salesmateriaal, etc. om te zetten naar de nieuwe huisstijl. Ook het bestaande Web2Print-platform, waarlangs kantoorhouders drukwerk on demand kunnen bestellen, werd door ons in een nieuw kleedje gestopt.

_COM2447

Op de dag van de lancering zorgde Comith voor de logistieke ondersteuning: we bevoorraadden alle Agilitas kantoren op hetzelfde tijdstip van alle nieuwe stationery, gadgets en promotiemateriaal. Van wendbaarheid gesproken!

_COM2505